Tävling

Å, vad roligt med folk som har tävlingar på sina bloggar, det är väldigt kreativt tycker jag. Jag är iaf med i en tävling i DENNA BLOGG.
Hoppas att det går bra!
Kramkram
                                                                                                                                           

Äntligen helg!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men har varit mycket med flyttpackning och träningar och läxor nu..
Men nu är det iaf helg! Vi hade SO-prov idag, jag hoppas det gick bra :S
Haha, var det någon som missade att våran lilla skola var med i tidningen idag?
I så fall klicka HÄR!!!
Ja, vi hade jämställdhetsdag igår så tjejerna klädde ut sig till killar och killarna till tjejer.. sen när vi hade våran flummigaste lektion då kom det såklart folk från Arbetarbladet och körde upp en kamera i ansiktet på en, vilken hyfs vissa har! De kunde åtminstone ha frågat om de fick ta kort... menmen journalister, jag säger då de..
Nu har jag iaf kommit hem från skolan. Nästa vecka har vi PRAO, då ska jag vara på Hunddagis i Sandviken! :) det ska bli skitkul, jag ringde dit idag för att kolla att allt var okej och om det var något speciellt jag skulle tänka på osv och hon jag pratade med verkade jättetrevlig ;)
Sen veckan efter prao har vi ju påsklov så det dröjer ju ett tag innan skolan börjar igen ;)
Ha det bra pussgurkor!
                                                                                                                                          

Veckans blogg!

Hej!
Nu är jag med och tävlar om att bli veckans blogg hos Makeupartisten!
Klicka på länken och rösta på mig! Då skulle jag bli glad :)
Veckans blogg-tävling
Om ni vill rösta på mig så skriver ni "Nr. 3, Emelie" i kommentarrutan och skriv erat namn och bloggadress också ;) man kan bara rösta en gång och man måste ha en blogg för att få rösta.
Kom igen!!! ;)
                                                                                                                                           

Söndag

Hej!
Sitter hemma i soffan och har precis smällt i mig en halv pizza, så nu är jag mätt och glad. Har haft besök av vår gulliga grannar, jag fick ett jättesött armband i silver med berlocker ;) lovely! Kan lägga ut bild på de sen..
Guud vad jag känner mig trött! Så ska det väl ändå inte vara, det är väl meningen att man ska vila ut sig på helgen så att man är pigg när den nya veckan kör igång.. men i fredags kom jag hem ganska sent från Sofie och på lördag morgon blev jag väck 07:42(!!!!) av min pappa som tyckte att jag kunde börja flyttpacka! Grrr.. sen blev det ju lite sent hos Julia och imorse blev jag väckt vid 9.. Det kommer nog bli tidig kväll för mig idag kan jag säga.
Pizzaförsäljningen idag gick väl bra, vi sålde korv istället för pizza men det var ganska mysigt. Fast korv luktar jätteäckligt, eller iaf det där som det kokas i. Det var inte så många som köpte korv heller så det var ganska lugnt. Men mamma och jag roade oss ändå med att käka godis och hälla citron-LOKA på varandra.. det var faktiskt hon som började. Bara sådär ändå hällde hon en halv flaska LOKA innanför min tröja och tyckte att det var väldigt roligt. Men det hon inte anade var att jag skulle hämnas.. :P Sen satt vi och försökte komma på vad världens lägsta ord var. Kanske snittblommorsarrangemangsbuketter eller mobiltelefonsabonnemangsförsäljare?  Fast orden vi kom på kanske inte är riktiga ord heller..
Någon som vet något längre?

Mmm, det var ju jättekul att stå och sälja korv och se ut såhär! ;)

                                                                                                                                          

Sent inlägg..

Eller kanske är det tidigt? :)
Har iaf kommit hem från Julia nu. Trevligt var det, med god mat och roliga människor :D
Ja, men kanske ska man ta och gå och lägga sig nu..? Men jag är sjukt hungrig.. nje, äta får jag göra imorgon.
Jag skulle tydligen stå och sälja pizza tillsammans med min mamma imorgon, berättade hon för mig. Det var någon sorts välgörenhets grej till min lillebrors hockey/innebandylag. Men visst ställer man upp! :)
Ja men nu ska jag kila
Puss
                                                                                                                                          

If I had a litte money.... :)



Hej! Hittade en del grejor på Nelly.com ;)
När jag blir rik... (det är "när" och inte "om" ) så ska jag gå klädd i sådana här kläder 24/7 ;)
Ja, men ska väl börja göra mig iordning lite innan jag sticker till Julia.
Ha de gött!
                                                                                                                                          

Flyttpackning...

Å herregud! Aldrig har jag insett hur mycket saker jag har förrän idag, när jag ska packa ner allt i små lådor inför flytten om en vecka... drygt är det, det känns som att det bara blir mer och mer grejor som kommer fram istället för tvärtom! Just nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag.. eller det gjorde det i och för sig innan också men ja.. ;P
Idag fyller iaf Sofie år! Jag och Emma var hemma hos henne och firade henne igår, det blev en flummig kväll men med många skratt! :D hennes brorsa hade en kompis där också som var lite halv knasig och sa saker som:
Jadu... jag kommer ihåg när jag fyllde femton.. Jaa, det lät inte så kul men vi var redan trötta och när han var så allvarlig lät det ungefär som att han var typ 84år så vi började gapskratta åt honom, stackaren.. :P Ja, sen åt vi typ 5kg tårta och var ute och sprang i den lilla byn ;)
Ikväll ska jag hem till Julia, hon fyllde år i tisdags så nu ska hon firas ;)
Jo, men nu ska jag nog återgå till min flyttpackning..
Ha det bra!
                                                                                                                                          

Nagellack..billigt eller dyrt?

Hej
Jag har funderat på en grej.. jag brukar måla naglarna, jag tycker att man ser lite blek och tråkig ut om man inte gör det.. men om man nu står i en affär och ska köpa nagellack får man alltid lite panikångest..
För man har ju ett val.. antingen så köper man ett nagellack från t.ex. Viva la Diva eller Depend som kostar runt 25-50kr. Eller också så köper man ett nagellack från t.ex. Lóreal, Nivea, IsaDora eller liknande som kostar runt 90-150kr och alltså är väldigt mycket dyrare.
Men jag tycker att kvalitén på nagellackerna är densamma och de billigare lackerna är ju också lättare att applicera eftersom att de torkar så snabbt. Men ändå känns det lite underligt att köpa billigt nagellack från ovanstående märken just för att de är så billiga och inte lika kända som de dyrare märkerna..

Köper du billigt eller dyrt nagellack, och vad tycker du är bäst?

                                                                                                                                          

Shoppingbilder!!

Lovade ju att lägga ut lite bilder på mina senaste inköp.. ;) Och äntligen så försvann det där konstiga hänglåset på min kamera..bara av sig själv.. men här kommer iaf lite bilder:


Väska från Byoung á 699:- (friis & company)
Tunika/t-shirt från Byong á 129:-
Skor från Wedins á 150:- (REA)
Nagellack "Viva la Diva" á 49,90:-
Örhängen från Glitter á 39,90:-
Kjol från Gina Tricot á 99:-


Större bild på örhängerna, viist är de söta?! Hope ´n´Love ;)


Det var lite roligt när jag skulle köpa dessa, jag tvekade lite innan jag gick in i affären för jag kände på mig att jag skulle köpa något om jag gick in och jag ville ju spara mina pengar... men som tur var så var de på rea, bara 150kr! :)


Blixten på kameran åt upp lite av väskan, men såhär ser den iaf ut. I LIKE!



                                                                                                                                          

Nu blir jag snart galen!!

Hej
Är en aning upprörd, har försökt hur länge som helst att komma på hur min digital kamera fungerar, om man ska ta sig in i menyn så kommer ett litet irriterande hänglås upp och man kommer alltså inte in på menyn... det stod ingenting om något hänglås i instruktionsmanualen heller men nu börjar jag iaf förstå lite... man får klicka sig fram helt enkelt. Men en annan irriterande grej är att den låter jättehögt, och då menar jag verkligen jättehögt! Påminner faktiskt lite om en mikrovågsugn.. Det finns kanske någon "tyst läge" inställning som man kan göra men jag orkar inte med att leta efter den idag. Idag har jag iaf tagit lite kort på mina shoppingfynd, tänkte lägga ut dem här snart.. men inte nu, för jag är så sjukt trött så jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu.
Annars har dagen rullat på bra, vi hade bara tre lektioner idag, svenska, biologi och franska. Jag tycker man skulle ha kunnat klämt in de lektionerna på någon annan dag och varit lediga istället menmen lärarna har lite andra åsikter..
Ja, men nu ska jag kila. Hörs!
Åå, btw så glömde jag nästan berätta en grej.. mamma och jah var och kollade på ett radhus i Vallhov för ett tag sedan, men det var en annan tjej som fick det, men nu har hon dragit sig ur och vi har fått det! How great is that!? Så nu går vi runt och är lyckliga här hemma :) det är nämligen skitsnyggt!
                                                                                                                                          

Helgsammanfattning..

Hellu
Har varit lite dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp.. i fredags (den trettonde btw) sov Sofie över här och sedan på lördagen så åkte vi in till Gävle och shoppade. Jag köpte en handväska (Friis och company) , en lila t-shirt, ett par örhängen, ett nagellack och en kjol ;) Bilder på det kommer lite senare.. I promise..
Sen kollade vi på Melodifestivalen hemma hos Sofie, jag var inte direkt överförtjust i låten som vann..menmen, från Sandviken var hon iaf. Jag hade hoppats på att Måns skulle vinna..  Jag kan inte riktigt förstå hur Caroline af Ugglas kunde ta sig så långt i tävlingen, för hon är hur värdelös som helst, låten var inte bra heller, och hennes "utstyrsel" var ugh! Vem tatuerar förresten in ett övergångställ på armen? Sick.. men en del människor är lite knasiga av sig.
Idag har vi varit på konfirmation, det var ganska soft ;)
Ja, men nu ska jag gå och sjunga lite singstar, två nya singstar skivor låg nämligen i mitt rum när jag kom hem idag ;) great! see ya!
                                                                                                                                          

I´m still alive!

Hellu
Har kommit hem från skolan nu. Vi var ju och badade idag, fy vad jag var nervös... Men det gick jättebra! Över förväntningarna faktiskt. (Till Danni: VI har MICKE(!!) i idrott. Inte Mia) Vi fick (var tvungna) att simma 40 längder, och hämta upp en docka på botten. Det gick bra, men det var ganska obehaglit att hämta upp dockan, eftersom att bassängen var ganska djup, nästan 4meter, så blev de något konstigt tryck i huvudet så när man sedan kom upp så var man alldeles yr och skakis :S men jag är iaf glad att jag vågade hämta upp den där jävla dockan! Riktigt stolt är jag, det var ganska många som inte vågade, eller inte lyckades.
Dock blev det lite stressigt när vi (jag och Emma) stannade kvar och badade lite och sedan insåg att bussen skulle gå om 25min, då blev det jobbigt, särskilt med tanke på att vi båda får enoormt krullhår om vi inte plattar håret efter det har blivit blött, och tyvärr så hann vi inte det, så där gick vi sedan i skolan, krulliga men lyckliga! ;P Eller lockiga låter kanske bättre..? haha, stackars Sofie kunde inte följa med för hon hade gått och blivit sjuk :( hur blir det då med våran shopping/bio runda imorgon?!
Ja, men nu ska jag kila! Have a great night everybody! :P
                                                                                                                                          

Läxplugg..

Tjo!
Har precis kommit hem från skolan, fick sluta tidigare idag för vi fick slippa några lektioner. Har alltså bara haft engelska, profiltid och idrott idag. Och på engelskan hade vi en vikarie, Otto heter han, som predikade om att han inte brydde sig om vi pluggade eller inte utan att det var upp till oss om vi ville lyckas här i livet. Sen sa han att alla skulle få giltig närvaro och att de som inte ville jobba fick gå. Alla gick utom Emma, jag, Elin och Mad som faktiskt jobbade lite, sen gick vi.. men det var ganska skönt att vara så få på lektionen, även om vi bara satt kvar i typ 5min för Otto gick han med.. vi pluggade lite till provet som vi ska ha på fredag. Jag gillar inte att ha prov på fredagar, den är ju dagen innan helgen och då vill man ju inte ha jobbiga saker inplanerade.. Am I right?
Ja, jag sitter och funderar lite på om jag skulle ta och plugga lite nu.. har franska och matte till imorgon också..
Och visstja, vi ska åka och bada imorgon på idrotten. De blir nog kul, förutom att man inte kan sminka sig, att man måste simma 40längder, dyka och hämta en docka som väger typ 150kg på botten och att hoppa från femman... det kommer bli skittråkigt!! Men det sista, om att hoppa från femman, kommer jag vägra för jag är så j*vla höjdrädd så om jag skulle gå opp dit så skulle jag svimma!
Jaja, men det blir väl som det blir...
Har jag inte skrivit något inom en vecka så vet ni att jag har drunknat...
                                                                                                                                          

Bonne anniversaire!

Så sjöng de för mig på franskan idag, det var lite pinsamt.. ;)
Haha, ja men nu är man 15 då.. najs
Sitter och äter lite choklad som jag fick imorse ;) blev väckt halv 6.. men det var det värt för jag fick en hel del saker. Bl.a. en moppe, pengar, en bok, en sminkkurs på makeup store, ett diamdem och ett par röda tights ;)
Sen i skolan fick jag ju lite prylar av Emma och Sofie också.. kondomer, ett nattlinne (i spets) och en rosa neccesär ;) haha, dom är roliga dom... sen hade de skrivit lite roliga rim till presenterna också: "Den är knottrig och skön, det var pinsamt att stå i kön" och "Den är svart och sexig, i toppen är den spetsig" haha, humor!
Men nu måste jag gå och platta håret för det har blivit lite ruffsigt, min kära släckt kommer ju snart!
Ha det bra!

                                                                                                                                          


A piece of cake

Hellu
Nu kan jag meddela er att min kära tårta är klar!
 Såhär blev mästerverket:

Mm, inte illa, va? Jag är faktiskt stolt över mig själv.. :P
Ja, men annars så har jag inte gjort så mycket.. städat lite och så. Huset vi var och kollade på var över mina förväntningar. Med lille snygga tapeter och så så kan det nog bli riktigt snyggt ;) golvet i köket var dock lite slitet men det får man väl leva med. Danni bor ju i närheten så hon blir nog glad över att jag flyttar dit ;) skoj ska det bli! Äntligen kommer man till civilisationen, Sandviken är iaf bättre än lilla Åshammar ;)
Ja, men nu måste jag kila! Hörs :D
                                                                                                                                          

Hos farmor

Hejhej!
Är hos farmor och har precis ätit lunch..ost och skinkpaj..ugh..
Iaf så ska jag och lillebror snart pallra oss iväg till min mors jobb för att sedan kolla på huset, eller vad man nu ska kalla det. Det är nedervåningen på ett hus som vi ska få hyra och tjejen som bor på övervåingen är nästan aldrig där så det kan nog bli ganska bra.. men det är kanske inte så snyggt inuti.. jaja, vi får se idag.
Av min gammelmormor och farmor fick jag pengar och lite småsaker ;) tack för det! ;)

Jag har kommit på att jag nästan aldrig lägger ut bilder på min blogg, alltså bilder som jag har knäppt och så.. jaja,  då får jag väl bli bättre på det då ;) men inte idag..
Ja men ha det så bra people! 
                                                                                                                                           



Sunday

Hellu
Sitter och väntar på att min farmor och gammelmormor ska komma och besöka oss, de ska fira mig idag ;) askalas!
Sen ska jag in till Sandviken och kika på ett hus/lägenhet att bo i med mamma. Jag och pappa har kollat på olika kök också men han bara dissar mina idéer hela tiden så det var inte särskilt roligt..
Lyssnar lite på Brolle, har nästan blivit beroende av hans röst vid det här laget... ;) haha
Någon som såg på Melodifestivalen igår? Det var väl andra chansen, tror jag.. jag vägrade se på det iaf, det suger! Man skäms ju över hur värdelösa de som ställer upp är, och det är ju de som ska representera Sverige lix..
Jaja, vill de skämma ut sig får de väl göra det då..
Jo, men nu ska jag nog gå och göra något vettigt ;)
                                                                                                                                          

Brolle

Shit vad Brolle sjunger bra alltså, jag kom på det förra veckan, när jag kollade på "Så ska det låta" Innan har jag inte lyssnat på honom så mycket men det ska det bli ändring på nu! ;) jag har ju dessutom en kompis som är lite av ett Brolle-freak och nu så jag börjar fatta vad hon menar när hon predikar om hur bra han är ;) lite roligt om hon skulle läsa det här nu... haha ;P
Här sjunger han Elvis Presley´s "In the ghetto"


Hans frisyr är dock mycket fulare i denna video.. men låten är najsig ;)

                                                                                                                                          

Färgade linser!

Hej
Jag har hittat en jättetrevlig sida på internet om färgade linser.. så nu är jag bra sugen på att köpa mig ett par. Men kruxet är ju att jag redan har linser, alltså vanliga linser.. går det inte att ha två linser på en gång då? Jag vet att jag har haft det förut, när jag varit lite morgontrött och satt i en lins i ett öga och trott att jag tappat den och sedan satt i en till, och det känns ju precis likadant som att ha en lins i ögat.., men det är kanske inte så bra.. någon som vet??
Klicka HÄR, klicka sedan på FÄRGADE LINSER... visst är de snygga? Särskilt färgerna Violet, Amethyst och Sapphire Blue :) Dyra var de inte heller så nästa gång jag ska till syncentralen och kolla synen ska jag fråga om man kan ha "dubbla" linser och om det går bra då ska jag slå till! ;)
                                                                                                                                          

Lördag

Hellu!
Nu har jag precis vaknat och har ätit lite frukost. Idag har jag fått en massa saker att göra.. jag måste städa, hänga tvätt, städa, plugga lite och städa.. det låter inte jättekul så jag ska nog ändra min planering lite grann. :)
Ja, men nu fyller jag ju år snart!! På måndag.. najs, men jag har ingen aning om vad mina föräldrar kan tänkas ha köpt, man brukar ju ha små aningar med inte nu.. så det får bli en surprise då ;)
Å, jag måste åka in och handla lite till min tårta också, som jag ska baka, får kanske göra det imorgon.. den kommer bli skitsnygg!....eller? Jag har ju ändå VG i hemkunskap så jätteful oh konstig kommer den inte bli iaf.. haha ;)
Ja, men nu ska jag gå, annars kommer jag inte få någonting gjort idag ;)
                                                                                                                                          

Sent inlägg

Hej!
Nu var det länge sen, men som sagt så är det svårt att hinna med och skriva i veckorna..
Har varit med Sofie idag, vi åkte hem till mig efter skolan och åt 32kg godis och pratade om livet. Det var najs ;)
Den här veckan har varit ganska lugn med tanke på hur mycket läxor lärarna brukar ge oss, vi har bara fått franskaläxa, och fått veta att vi ska ha engelskaprov nästa fredag. Det var väl inte så farligt.. tänkte plugga lite imorgon, annars kommer jag glömma bort det ;) Det värsta som finns är ju när man kommer till skolan och inser att man har glömt bort att plugga till någonting..
Annars ska jag sova i helgen, och göra lite smycken ;) Kan lägga ut bilder på det sen... På smyckena alltså, inte när jag sover ;P haha.
Ja, det blev inte ett sånt långt inlägg nu, men jag är så trött så jag får skriva imorgon istället ;)
Godnatt!
                                                                                                                                          


Romeo & Julia med en liten twist

Hellu!!
Sitter hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, konstigt nog fick vi inga läxor idag, de var najs ;)
Vi hade vår första sex och samlevnad-lektion idag ;) de var asroligt. Vi fick typ skriva upp namn på könsorgan framme på tavlan, och jag måste få fråga.. finns det någon människa där ute som helt seriöst kallar sin "grej" för Pillimoj?! Annars kan jag säga med full säkerhet att vissa i min klass inte har alla hästar hemma...
Menmen jag ser fram emot nästa lektion faktiskt.. vilket är imorgon ;) då ska vi till ungdomsmottagningen i Sandviken, de blir nog kul de. Men man vet väl ungefär vad de kommer säga och så...
Ganska softa lektioner annars idag, vi slapp matten, och vi såg på film på franskan, sen på svenskan håller vi på med teater. De är skitkul, vi ska jobba med Shakespeare (stavning?) och Emma, jag, Mad, Elin, Ninni och Evve ska göra om ett stycke ur Romeo & Julia, och vi hade tänkt oss en musikalversion med modern tolking och komiska inslag.. haha ;P Ja, kul har vi när vi sitter och kommer på repliker iaf ;) Rollerna är uppdelade såhär:
Romeo: Emma
 Julia: Jag ;)
 Tybalt (typ Julias kusin): Mad
Capulet (Julias far): Elin
Amman( Julias tjänarinna): Ninni
Benvolio (På något vis kopplad med Romeo): Evve
Det kommer bli skitbra! Vi ska dessutom ha en massa ABBA- låtar med så man hoppas ju på att höja musik betyget lite..:) men vi fick tbx våra musikprov som vi gjorde för någon vecka sen och på det fick jag MVG!! Så jättenöjd blev jag :) Fast hon hade skrivit lite i marginalen betygsvarning! och en pil till en mening där jag hade skrivit att folkmusik suger.. jag förstår veerkligen inte vad hon menar med det..hehe ;)
Ja, men nu ska jag duscha lite och sen ska jag se på CSI med mor.
Hörs ;)
                                                                                                                                          





Män som hatar kvinnor

Hellu
..och varför har jag varit dålig på att blogguppdatera då? Jo, jag har...eh.. ne, jag har ingen bra ursäkt faktiskt ;P Menmen, det får ni leva med! Dessutom, när skolan börjar, vilket är imorgon :S, så kommer jag nog inte hinna skriva så mycket iaf.. men jag ska göra mitt bästa ;)
Nu sitter jag hemma, efter att ha varit och kollat på min lillebrors hockeymatch. Suttit i typ en timme i massa minusgrader och hejat på honom.. fast de förlorade med 10-2.. bevisar inte det vilken bra syster jag är?? Jag hade ju kunnat varit hemma och sovit..
Jaja, ikväll ska jag och mor gå på bio.. vi ska se "Män som hatar kvinnor", jag har inte läst boken.. någon som har de? Men jag har iaf hört att den ska vara bra, så de ska bli kul;)     
Trailern till filmen:

                                                                                                                                          

RSS 2.0